Меню сайту
Анекдоти
Веселі історії
Відео
Досягнення техніки
Життя
Звірята
Новини сайту
Фото
Природа
Уміння
Цікаві факти

Форма входу


Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Комірка доброго настрою


П`ятниця, 19.04.2024, 05:29
Головна » 2010 » Квітень » 27 » У США вперше провели День бюстотрясіння
23:25
У США вперше провели День бюстотрясіння

У США пройшов День бюстотрясенія (Boobquake Day) - захід, покликаний довести, що розпусні жінки не є причиною землетрусів.

Ідея проведення свята належить 22-річній студентці Університету Пердью (штат Індіана) Дженіфер Маккрейт, яка вирішила провести науковий експеримент у відповідь на слова високопоставленого іранського церковнослужителя Ходжатолеслама Казема Седігі. 

Нещодавно священик висловився про те, що в землетрусах нібито винні "розпусні жінки", які "одягаються зухвало, спокушають молодих людей, що призводить до адюльтер і, як результат, до землетрусів".

Щоб на практиці перевірити правоту твердження клірика, Дженніфер закликала жінок 26 квітня вийти на вулиці американських міст у своїх самих відвертих вбраннях і подивитися, чи дійсно це призведе до оголошеним іранським кліриком катаклізмів. Сама Дженніфер в призначений день вирішила надіти декольтовану сукню.

"Я закликаю всіх жінок-скептиків приєднатися до мене і перевірити на практиці надприродну силу свого бюсту ... Якщо ми сумістимо силу наших безсоромних тіл, то ми напевно зуміємо викликати землетрус", - закликала Дж.Маккрейт.

Про участь в акції заявили більше 200 тис. жінок у США та за їх межами. Втім, холодна погода відлякала багатьох представниць прекрасної статі від демонстрації своїх принад.

Сама Дженніфер Маккрейт каже, що хоч її затія і була жартом, але гумор може бути іноді сильною зброєю в боротьбі з випадами, які "сіють ненависть". "Коли хтось робить заяву, яку можна науково перевірити, про те, що викликаючий одяг призводить до землетрусів, то ми повинні спробувати взяти і перевірити це твердження", - каже вона. 

Крім підтримки від жінок з Канади, Сполученого Королівства та багатьох західних країн, Дженніфер Маккрайт, як сама вона стверджує, отримала дуже доброзичливі послання від іранських жінок. І навіть якщо ніяких катаклізмів в результаті цієї акції не відбудеться, упорядниця акції переконана, що бажаного ефекту її захід вже досяг.

Категорія: Цікаві факти | Переглядів: 749 | Теги: жінка, цікаво, подія
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Пошук по сайту

Друзі сайту

Теги
@g

 


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz