Меню сайту
Анекдоти
Веселі історії
Відео
Досягнення техніки
Життя
Звірята
Новини сайту
Фото
Природа
Уміння
Цікаві факти

Форма входу


Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Комірка доброго настрою


Четвер, 18.04.2024, 17:50
Головна » 2010 » Березень » 29 » Топ 10 силачів
17:48
Топ 10 силачів

10. Грізлі. При народженні ведмідь грізлі важить всього 0,5 кг, а в зрілості - вже усі 550 кг. Стоячи на задніх лапах, грізлі досягає майже 2,5 метра у висоту. Вони можуть бігати із швидкістю 54 км/годину, але в гору біжать значно швидше, ніж з гори через розподіл м'язів. На волі ведмеді грізлі живуть до 30 років. (Stephen Oachs)

9. Воли. Віл може осилити вагу, що в півтори рази перевищує його власну - близько 900 кг. Зазвичай волів використовують тільки для тягання важких предметів та об'єднують їх в пари. (alber)

8. Слони. Вони можуть піднімати різну вагу, та і самі вони не з легковагих. Вони можуть піднімати до 9 тонн, що в 1,7 разів більше ваги їх власного тіла. Це одні з найбільших ссавців на землі, вони живуть до 70 років. Самий великий слон в історії був зростом в 4,2 метри. При народженні вони важать 120 кг (Paraflyer)

7. Тигри. Вони можуть витримати вагу, що в два рази перевищує їх власну - близько 540 кг. Середня довжина тигра від носа до кінчика хвоста - 3,3 метри, вага - 300 кг. І незважаючи на свою вагу і розмір, вони можуть розвивати швидкість до 64 км/години. Удар лапи тигра досить потужний, щоб розтрощити череп корові. (anmichaelthomas)

6. Людина. Шостого щабля цього хіт-параду "найсильніших" ми досягли завдяки Жидрунасу Савицкасу - найсильнішій людині у світі, який може піднімати вагу, що перевищує його власну в два рази. Савицкасу 34 року, його зріст 1,9 метра.

5. Африканський вінценосний орел. Перша - і єдина - птаха в списку десяти найсильніших тварин. У польоті він може нести здобич вагою до 16 кг, тобто в чотири рази більше власної ваги. Це потужний і агресивний хижак, що вбиває мавп і навіть маленьких антилоп. Розмах його крил складає майже 2 метри. Він може п'ять місяців будує своє величезне гніздо, але злучається лише раз в два роки. (Lightning Bug Creek)

4. Горила. Горила може піднімати вагу, що в 10 разів перевищує її власну. Самці досягають 1,75 м у висоту і важать до 200 кг. Самиці майже в половину менше. Горили живуть до 50 років. Слово "горила" пішло від грецького "горіллаі", що означає "плем'я волохатих жінок". Як і у людини, у горил індивідуальні відбитки пальців. (S@ilor)

3. Мураха-листоріз. Щелепи цієї комахи можуть відкусити частину листа, вага якого в 50 разів більше ваги їх тіла. Все одно, що якби людина підняла предмет вагою в 2,5 тонни. У цих комах одні з найскладніших стосунків у світі - кожна група відповідає за певний процес.

2. Гнойовий жук. Цей жучок може піднімати вагу, еквівалентну вазі шести двоповерхових автобусів, тобто в 1141 раз більше власної ваги. Жуки-гнойовики сильно варіюються в розмірах - від 1 мм до 6 см в довжину. Скарабей - тип, складовий 10% усіх жуків. Йому поклонялися древні єгиптяни, і вважали що його діяльність (коли він котив кульки гною) - це уособлення руху сонця. (Arno & Louise)

1. Панцирні кліщі. Самі сильні істоти на Земле (у співвідношенні сила-вага) – це панцирні кліщі, котрих можна найти в найближчому саду.   Це крихітне створіння може витримати вагу в 1180 разів большу за власну. Це всерівно, якби людина могла підняти 82 тони.

Категорія: Цікаві факти | Переглядів: 4556 | Теги: віл, мураха, слон, жук, горила, Тварини, силачі
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Пошук по сайту

Друзі сайту

Теги
@g

 


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz