Меню сайту
Анекдоти
Веселі історії
Відео
Досягнення техніки
Життя
Звірята
Новини сайту
Фото
Природа
Уміння
Цікаві факти

Форма входу


Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Комірка доброго настрою


П`ятниця, 29.03.2024, 08:53
Головна » 2010 » Березень » 26 » Стара історія
11:49
Стара історія
Чоловік приходить влаштовуватися двірником в компанію Microsoft. Менеджер відділу кадрів спочатку ставить йому декілька запитань, потім проводить невеликий тест (пропонує підмести частину території) і нарешті об'являє рішення:
- Ви прийняті, залиште вашу електронну адресу, щоб ми могли вас повідомити в яке місце і в який день вам потрібно буде вперше прийти на роботу.
- Але у мене і комп'ютера-то немає, - розгублено відповідає чоловік, - не те що електронної адреси.
- У такому разі ми не можемо взяти вас на роботу, оскільки віртуально ви не існуєте.
Мужик виходить сумний, не знаючи що робити, оскільки в кишені залишилося всього 10 доларів. Проте тут йому в голову прийшла думка: він заходить на ринок і купує 10 кг помідорів. Потім він починає ходити по будинках та пропонувати товар, і менше ніж за 2 години йому вдається подвоїти капітал. Після того, як він повторив те ж саме ще 3 рази, у нього в кишені було вже 160 баксів. І тут він розуміє що з такими прибутками цілком можна прожити і без роботи. Кожен ранок він виходить з будинку все раніше і повертається все пізніше, щодня подвоюючи, а то і потроюючи капітал. Через якийсь час він купує машину, потім вантажівку, а ще через деякий час відкриває фірму по доставці товарів населенню. Через 5 років він вже є власником великої мережі супермаркетів. І тут, замислившись про майбутнє, він раптом вирішив застрахувати своє життя і життя усієї своєї сім'ї.
Після переговорів із страховим агентом той просить його залишити електронну адресу на яку можна було б відправити найбільш вигідну пропозицію, на що комерсант, як і кілька років тому, відповідає, що у нього немає ні електронної адреси, ні навіть комп'ютера.
- Це дивно, - не розуміє страховий агент, - у вас такий великий бізнес і немає електронної адреси! Ви тільки уявіть собі, ким би ви стали, якби у вас був комп'ютер!
Розміркувавши, комерсант відповідає:
- Я б став двірником компанії Microsoft.
Категорія: Веселі історії | Переглядів: 1357
Всього коментарів: 2
1 Сергій Є.  
0
Повчально. Останнім часом все більше і більше чую розмов про шкідливий вплив комп'ютерів і комп'ютерну залежність. Навіть педагогічні праці по цьому почали все частіше спливати.

2 leonc  
0
Ну таке... Взагалі технократичний шлях розвитку цивілізації сам по собі накладає певні обмеження на досягнення.
Що ж стосується виключно даної історії, то її переспівування я чув багато (у різних площинах), але, на мій погляд, основна ідея в ній у тому, щоб не зашорюватись, не створювати собі фективних обмежень типу "а я того не знаю", "а я того не вмію", "а я те не зможу" тощо. Ну це така моя особиста точка зору.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Пошук по сайту

Друзі сайту

Теги
@g

 


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz