Меню сайту
Анекдоти
Веселі історії
Відео
Досягнення техніки
Життя
Звірята
Новини сайту
Фото
Природа
Уміння
Цікаві факти

Форма входу


Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Комірка доброго настрою


Середа, 08.05.2024, 21:09
Головна » 2010 » Квітень » 19 » Повчальна історія
13:30
Повчальна історія

Дружина повернулася додому раніше звичайного, а її  чоловік в ліжку з дуже привабливою молодою особою. Дружина була така  приголомшена побаченим, що спочатку розплакалася, а потім заволала на чоловіка:
- Ах ти, свиня невдячна! Як ти посмів поступити так зі  мною, вірною дружиною і матір'ю твоїх дітей! Усе, я від тебе йду і негайно  вимагаю розлучення.
Чоловік вислухав її і відповів:
- Зачекай хвилинку, кохана, і я поясню тобі, що сталося.
- Добре, давай, викручуйся, тільки май на увазі, це  останнє що я готова почути від тебе.
Підбадьорений наданою йому можливістю, чоловік почав виправдувальну промову:
- Кохана, я збирався сідати в машину, щоб їхати додому, і  ось ця молода жінка попросила мене підвезти її. Вона виглядала такою  беззахисною і нещасною, що я пожалів її і посадив до машини. По дорозі я звернув  увага, яка вона худа, брудна і погано одягнена. До того ж, як вона сказала, вже  три дні нічого не їла. Із співчуття я привіз її до нас і напоїв гарячим  шоколадом, від якого ти відмовилася з тієї причини, що від солодкого товстієш.  А ця бідолаха випила усе залпом. Вона була брудною, і недивно, що я  запропонував їй прийняти ванну. Поки вона милася, я побачив, що її одяг в дірках  і викинув його на смітник. Далі я подумав, в що б її одягнути, і дав їй модні  джинси, які ти не надівала чотири роки, посилаючись на те, що вони тобі тісні.  Також віддав їй нижню білизну яке подарував тобі на річницю нашого весілля, котру  ти відмовилася носити, пославшись на мій поганий смак. Ще я знайшов для неї  сексуальну блузку, різдвяний подарунок моєї сестри тобі, і ти навмисно її не  носила, аби насолити їй. Нарешті, я віддав цій жінці пару твоїх черевик, які ти  придбала в дорогому бутіку і жодного разу не взула, тому що в офісі у когось  були такі самі.
Чоловік перевів подих і продовжував:
- Жінка була на стільки вдячна мені за розуміння і  турботу, що, коли я проводив її до дверей, вона обернулася до мене із сльозами  на очах і попросила:
- Скажіть, будь ласка, а у Вас є ще що-небудь, чим не  користується ваша дружина?

Категорія: Веселі історії | Переглядів: 2735 | Теги: зрада, дружина, чоловік, сімейне, повчально, веселі історії, анекдоти
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Пошук по сайту

Друзі сайту

Теги
@g

 


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz