Меню сайту
Анекдоти
Веселі історії
Відео
Досягнення техніки
Життя
Звірята
Новини сайту
Фото
Природа
Уміння
Цікаві факти

Форма входу


Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Комірка доброго настрою


П`ятниця, 26.04.2024, 23:52
Головна » 2010 » Червень » 5 » Корисні поради
22:21
Корисні поради

Чудо - виделка
Зробити так, щоб  звичайна виделка показувала напрям на північ - дуже просто. Для цього потрібно взяти  виделку, покласти її зубцями на північ, ручкою на південь, і о диво! Звичайна  виделка показує на північ!

Протипожежні сірники
Якщо Ви боїтеся,  що діти під час Вашої відсутності підпалять будинок - зберіть всі сірники, які є у Вашому будинку та акуратно зріжте ножем сірку з них. Тепер спокійно можете  залишати дітей вдома, після такої нескладної доробки сірники стають безпечними.

Усунення головного болю
Якщо теща ниє, що у неї болить голова - візьміть сірку, зняту із сірників, додайте її у кашу  (краще всього підходить гречана), і нагодуйте тещу. Ті проблеми з травним трактом, що при цьому виникли у неї, допоможуть їй забути про головний біль. Теща  буде вдячна.

Літаюча кулька
Ви хочете літаючу  кульку, але у Вас закінчився гелій? Немає нічого простіше! Накачайте кульку  звичайним повітрям, вийдіть на дах будинку і киньте кульку. І диво - кулька  буде ЛЕТІТИ аж до самої землі, а при невеликому вітрі видовище буде незабутнім!

Експертиза з рибою
Якщо у Вас є підозра,  що риба не зовсім свіжа, з 'запашком' - перевірити це дуже просто. Вийдіть на  вулицю і киньте рибу голодній дворнязі - бачите, проблема вже вирішена!

Боротьба з курцями
Якщо на Вашому  підприємстві в туалеті постійно накурено, а Ви не виносьте тютюнового диму -  застосовуйте народний засіб. Харчуйтеся кілька днів горохової кашею з хлібом і  почастіше заходьте в туалет. Курити паровози не кинуть, але час, що  витрачається ними на куріння, значно скоротиться!

Засіб від безсоння
Якщо Ви ніяк не  можете заснути - вийдіть на балкон і почніть голосно лаятися матом. Через  деякий час до Вас приєднається весь будинок. Заснути Ви не заснете, зате  проведете час весело, в приємній компанії і з масою нової інформації.

Спосіб проти гирі
Якщо Вам до яєць  прив'язали гирю і кинули її з балкона - не чекайте, коли розмотайте всі кільця мотузки!  Швидко оберніть залишок мотузки кілька разів навколо шиї - це позбавить Вас від  болісної болі в яйцях.

Проблема з комп'ютером
Якщо Ваша дружина  не вміє працювати з комп'ютером - І НЕ ТРЕБА!

Проблема з адміном
Якщо Ви, як і всі  нормальні люди, ненавидите адміна - подружіться з електриком. Ця сволота вміє  напаскудити не менше, аніж адмін. У тому числі і самим адміну.

Дивні стоматологи
Не ходіть на  прийом до стоматолога по понеділках. Не знаю, чому так виходить, але краще не  ходіть.

Скажений собака
Якщо Вас покусав  скажений собака - можете сміливо покусати її господаря. Будь-який суд виправдає  Вас, тому що в момент покусання Ви були тяжко хворі і не контролювали свої дії.  Можна спробувати покусати і саму собаку - вона Вас вже повинна боятися.

Категорія: Веселі історії | Переглядів: 1018 | Теги: приколи, поради
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Пошук по сайту

Друзі сайту

Теги
@g

 


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz